/Itt a folytatás. Sybilla Benjamin
*A kocsiban egész kellemes meleg volt mire leparkolt a suli előtt. Nagyon nem akaródzott kiszálnom a kocsiból, de muszáj volt.*
- Hétvégén lesz egy kisebb buli, és ott énekelek majd.Ha van kedved gyere el!*Összehúzom magamon a kabátomat.*
- Az irodában meg tudjuk nézni, de szerintem neked kezdésnek egy csapat másodikos jutott.*Rámosolygok, majd a kilincs felé nyúlok.Nagy sóhajjal még visszafordulok.*
- Köszönöm, hogy elhoztál. Ezzel egy osztály irodalom óráját is megmentetted. Azt hiszem, hogy nincs esélyem tovább húzni.*Komoran mosolyogva kiszállok a kocsiból.Bevárom Benjamint, majd mosolyogva futni kezdek az épület biztonságot jelentő falai felé.
Hátra fordulok, hogy lássam követ e. Kuncogva állok meg a tető alatt. Rámosolygok mikor megáll melettem.*
- Köszöntelek az első napodon a forksi gimiben!
A diáksereg láttán lelassítottam és szépen lassan úrrá lett rajtam egy kis lámpaláz. Szépen, szabályosan leparkoltam kikapcsoltam a motort. A kiszálláshoz készülve megemlít egy bulit ahol énekel.
- Nagyon szívesen elmegyek, már ha nem jön közbe valami, de remélem nem.-rámosolygok és én is összehúzom a kabátom.- Most nem tudom, hogy egy csapat másodikos jó-e vagy rossz?- Elgondolkoztam vajon én milyen voltam akkor. Hát persze, akkor változtam át. De megpróbálok belegondolni milyen is lehet. Túlélted az első éved a gimiben. Vagy lazítasz vagy tepersz mint az állat. Nehéz eldönteni milyen is legyek az első órámon. Közben Sybilla felkészül a kiszállásra, így én is hasonlóképp teszek. Kiszállt én utána, elkezdett futni én gyorsan bezártam a kocsim és futottam utána. Megállt az épület kapujába a tető biztonsága alatt és nem hivatalosan üdvözölt engem a Froks-i középsuliban. Persze ezt is a tőle már megszokott aranyos, kuncogó stílusában.
//Folyt. --> Forks Gimnáziuma --> Iskolai folyosók//